Sissejuhatus

Käes on juba 13.mai, varem ei olnud kuidagi mahti numbreid kokku lüüa ja seda lühikest postitust valmis kirjutada. Enne tööpäeva kulub vaba aeg üldjuhul trennile ja peale tööpäeva perele, eelkõige lapsega tegelemisega, loodetavasti oli piisav vabandus 🙂

Numbreid vaadates oli tootlus pea kõigis valdkondades kehvem kui kuu varem, samuti olid kulutused päris suured ja napilt jäin veel 50% klubisse sisse. See eest järgmine kuu tundub palju parem tulevat, näiteks maksavad Balti ettevõtted dividende ja Twinos peaks tulema hunnik tagasimakseid laenudest, mis maksavad alles perioodi lõpus intresse.

Aprillis uusi investeeringuid ei teinud. Portaalides läks laekunud põhiosa ja intress uuele ringile. Sularaha puhver kasvab vaikselt hetkel ja ilmselt lähiajal peab mõtlema, kas ja kus seda likviidsuspuhvrit hoida, sest näiteks Twino intressid langevad ja laenuperioodid pikenevad. Samuti ei tahaks seal väga suurt osa % hoida, et riske hajutada.

Passiivne sissetulek

Kuu passiivne sissetulek vähenes märtsiga võrreldes 168,8€ võrra ja oli kokku 1147.8€. Intressid ühisrahastuses antud laenudest olid 1052.25€ (-78,57€) , sissetulek reklaamide näitamisest 63.87€ (+0.28€), intressid kinnisvara ühisrahastusest 7.88€ (-61,81€). Dividende ja võlakirjade intresse laekus 23.8€ (-28,7€). Kuu keskmine kulude ja passiivse sissetuleku suhe (aasta baasil) oli 86.78% (-2.00%).

Kommenteeri

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.